Wie is Business Events?

Met ruim 20 jaar ervaring is full service organisatiebureau Business Events uw perfecte partner voor elk bedrijfsevenement, incentive, relatiedag, personeelsfeest, opening, stedenreis of special trip. Business Events is heel flexibel en kosten bewust. Wij hebben geen dure overhead, wat zich vertaalt naar een hoge prijs/kwaliteit verhouding.

Na een intake ontvangt u vrijblijvend een op maat geschreven voorstel. Hierin houden wij natuurlijk rekening met uw wensen, budget en doelstelling. Wij combineren ervaring met creativiteit, deskundigheid, originaliteit en één contactpersoon van intake tot uitvoering.

Elk evenement wordt persoonlijk begeleid door Business Events!

Alles draait om mensen werk.

Ontwikkelen en veranderen, maar haal je het beste uit jezelf en/of je team? Uniek zijn maakt ons bijzonder, maar wat doen we er nou echt mee? Als je ergens sterk in bent voelt het al snel onbescheiden als je daarvoor uit komt.

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er op de werkvloer door de werkdruk en snelheid van de hedendaagse maatschappij de druk op de medewerkers toeneemt. Een burn-out ligt op de loer. Het “gezellig met elkaar” uitje heeft plaats gemaakt voor meer diepgang en persoonlijke ontwikkeling. Het preventie met humor event is de nieuwe trend. Door de samenwerking met mensen-werk komen plezier en training in uw evenement bij elkaar. We hebben diverse trainingen/events ontwikkeld waarbij onderwerpen als succesvol samenwerken, non-verbale communicatie en verandering centraal staan. Het is de combinatie van humor en persoonlijke aandacht die medewerkers met elkaar verbindt.

We organiseren één en meerdaagse events op verschillende niveaus met zeer inspirerende sprekers en activiteiten. Voor meer informatie bezoek de website mensen-werk.nl

Klik hier voor onze korte presentatie

Sfeerimpressie:

IMG_8224 impressie-foto
dobber-070615-214241-0539 foto-3-300x224image014