Bedrijfsevenement


Burghout Business Events biedt de mogelijkheid u de complete organisatie, voorbereiding en uitvoering van uw bedrijfsevenement uit handen te nemen. Wij werken samen met professionele partijen als decorbouwers, cateraars en verschillende, mooie locaties. Wij beschikken over diverse contacten om de perfecte locatie voor u te selecteren, dit scheelt u handenvol werk. Gedurende het evenement houden wij de touwtjes in handen, waardoor u alle aandacht heeft voor de gasten.

Geen evenement is voor ons hetzelfde. Wij maken, samen met u, een creatieve vertaling van uw doelstelling naar een onvergetelijk evenement op maat gemaakt.
Wij werken met een open calculatie. U ziet daardoor heel duidelijk wat u betaalt voor bijvoorbeeld de locatie, catering, entertainment en andere activiteiten.
Business Events probeert altijd een ‘personal touch’ aan uw evenement te geven en heeft oog voor het kleinste detail.
Evenementen:

  • Personeelsfeest 20 – 5000 personen
  • Relatiemarketing event
  • Opening
  • Gala
  • Congres
  • Incentive
  • Stedentrip
  • Ski trips


Masterclass event

Dit is een meerdaags event op een prachtige locatie waar je met het management team verhelderende en vaak confronterende inzichten krijgt.

Goed leiding geven begint bij jezelf.

Door middel van inzichten op je persoonlijke ontwikkeling, non verbale communicatie en een toepasselijke & inspirerende spreker/workshop waar je een duidelijk beeld krijgt waar je staat en waar je kracht ligt. Dit is een interactieve masterclass met veel humor en waar het vooral gaat om de bewustwording.
Voor meer informatie en invulling van het event geschreven op uw bedrijf, bel ons voor een afspraak.

Business Events heeft o.a. voor de volgende bedrijven evenementen georganiseerd:

Buko BV, Antoniusziekenhuis Nieuwegein, Patina BV, Robidus, Koster Metalen BV, Rabobank Nederland, Eduard de Graaff & Co, Beverwijk Open, Transport en Logistiek Nederland, Wijcker Infra, Granuband BV, Den Hartogh Logistics, Boval, Facta, Visser Elektrotechniek, ACM Products, Talent & Pro, Tizo Bouwmaatschappij, Scheybeeck, Het Vergeten Kind.

Klik hier voor een kijkje in onze keuken!

Bekijk video